Raadpleging is de eerste stap in het verwijdering proces. Alle clienten moeten een eerste afspraak plannen, zodat de tatoeage kan worden geëvalueerd. De grootte, vorm, kleur, locatie en herkomst (of de tatoeage werd gedaan door een professioneel of amateur) zullen belangrijk zijn in de uiteindelijke prijs van de uitzettingsprocedure. Het aantal behandelingen zal variëren naar gelang van de aard van de tatoeage en de diepte van het pigment. In sommige gevallen kan het nodig zijn om een klein gebied van een tatoeage te testen om de werkzaamheid van de behandeling vast te stellen.

De behandelaar selecteert de juiste golflengte instelling, bereidt de laser voor, en trekt deze over de tatoeage. De laser's worden uitgezonden via de epidermale voering van de huid en wordt geabsorbeerd door de inkt chromosferen, die vervolgens worden afgebroken. Het lichaam breekt de inkt daarna af.

Na de procedure zal de behandelaar een verband met verzorgende crème aanbrengen. U krijgt van ons een advies hoe u het behandelde gebied daarna dient te verzorgen.

Na een periode van 4-6 weken zal het behandelde gebied volledig genezen en moet duidelijk zijn dat de dichtheid van de tattoo is verminderd. De behandeling kan dan worden voortgezet als dat nodig is.

Zonnebrandcrème is een must als de tatoeage wordt blootgesteld aan zon. Er zijn zeer goede zonnefilters te koop. Het is zeer belangrijk om het behandelde gebied schoon te houden, maar nooit te scrubben. U dient korstjes te laten zitten en deze op de natuurlijke manier te laten genezen. (dit voorkomt littekens en eventuele ontstekingen)
DE BEHANDELING
Copyright 2015 Tattoo Removal Holland | Alle Rechten Voorbehouden
Home | Over Ons | De Behandeling | Prijzen | Contact
Lees hier onze algemene voorwaarden